Den første blog - Velkommen til Kontor-inventar.dk!

af Mads Gram

Velkommen til Kontor-inventar.dk, Danmarks måske billigste webshop for kontormøbler. Vi sælger kontormøbler af den bedste slags, af den højeste kvalitet og til de stærkeste priser.

Historien starter i januar 2020. Min kollega Magnus havde på det tidspunkt i en rum tid gået med overvejelser om at starte sit eget projekt, og efter en række stillinger i branchen faldt færdighederne, erfaringerne og timingen på plads. Som Magnus selv siger det: i knap to måneder, fra januar til slutningen af februar’ løftede jeg ikke blikket fra skærmen. At starte en forretningen fra bund, ene mand, er ikke nogen nem opgave, og det fandt jeg meget hurtigt ud af’. Efter to måneders hårdt arbejde gik Kontor-inventar.dk live i midten af marts.

Missionen var fra starten at gøre det nemt at handle kontormøbler af høj kvalitet, til billige priser, både som virksomhed og privat. Det blev fra start besluttet at droppe lageret, og i stedet fokusere på at formidle kontakten direkte mellem leverandør og slutbruger. Uden udgifter til et lager er det nemlig muligt for os at tilbyde prismatch på alle vores produkter, og med en række af landets stærkeste leverandører i porteføljen er kunden stadig sikret hurtig levering.

Siden etableringen af sitet har vi fået sendt et solid antal ordrer over disken, herunder alt fra hæve sænkeborde til enkelte bordlamper. Vores sortiment tæller en lang række stærke produkter, men vi arbejder hårdt for at tilføje flere hver eneste uge. Vores mål er at tilbyde moderne kontormøbler til det moderne kontor, og derfor er vores udvalg altid i forandring. På den måde er vores kunder altid garanteret et up-to-date udvalg, hver gang de besøger vores side.

Både Magnus og jeg har uddannelser indenfor markedsføring og salg, men jeg tror vi begge kan bekræfte at projekt som Kontor-inventar.dk er lærerigt ud over det sædvanlige. At stå til ansvar for alle beslutninger kan være hårdt, men belønningen i form af god respons og glade kunder er svær at overgå. Det er netop dette der fra start var motivationen bag virksomheden, og det er dét der gør det hårde arbejde værd.

Rejsen er først lige begyndt, og vi håber at vi i lang tid fremover kan være en hjælp for virksomheder landet over, når der skal indkøbes kontormøbler.

Følg med her på siden, hvor vi løbende deler blogs og nyheder om produkter, tiltag og andet godt.

Tak for opmærksomheden!Læs mere om os - lige her.