Hæve sænkebord uden strøm

Hæve sænkebord uden strøm

Hæve sænkeborde uden strøm sikrer dig maksimal fleksibilitet på arbejdspladsen, og er det perfekte valg hvis du gerne vil have fuldstændig frihed når bordet skal placeres.

manuelt hæve sænkebord uden strøm blog kontor-inventar.dk

Hæve sænkebord er nærmest et must på enhver moderne arbejdsplads. Et hæve sænkebord giver dig mulighed for at justere bordet efter lige netop dine behov, så du er sikker på at indtage den rette position i løbet af arbejdsdagen og derved sikre både din komfort og dit velvære på længere sigt. Uanset om du arbejder hjemmefra eller befinder dig i et større kontormiljø, vil et manuelt hæve sænkebord gøre en hel enorm forskel for din komfort mens du arbejder. Muligheden for at skifte mellem siddende og stående position giver din krop den nødvendige bevægelse i løbet af arbejdsdagen, og mindsker chancen for alvorlige gener markant på længere sigt. 

Strømfri betjening

Hæve sænkeborde er betjenes stort set alle sammen på samme måde. Under bordpladen finder man et betjeningspanel der med et tryk på enten ‘op’ eller ‘ned’ lader dig justere bordets højde efter dine behov. Højdejusteringen foretages af bordets stel og kan variere, alt efter om der er tale om et 2-ledet eller 3-ledet understel. Understellet udvides eller samles med hjælp fra én eller to elektriske motorer der skal tilsluttes strøm for at fungere. Gennem de senere år er hjemmekontorer dog blevet mere og mere almindelige, og hér er det ikke altid det oplagte valg at investere i et stort hæve sænkebord, der ydermere skal tilkobles strøm for at virke. De større producenter af hæve sænkeborde har derfor lagt en stor indsats i at udvikle manuelle hæve sænkeborde, der altså kan justeres helt uden at du har brug for at tilslutte til strøm.

Fleksibel placering af dit bord

Et hæve sænkebord uden strøm giver dig optimal frihed i forhold til placering af bordet. Da du ikke skal tænke på placering nær stikkontakt, vil du være meget mere fleksibel når du skal vælge et sted til dit nye skrivebord. Borde uden strøm er særligt populære til hjemmekontoret, hvor man ikke nødvendigvis ønsker at bordet skal optage mere plads end højst nødvendigt, og hvor man for eksempel gerne vil undgå at skulle rykke for meget rundt på det eksisterende møblement for at få plads til det nye.

kontor indrettet med manuelt hæve sænkebord uden strøm sort

Manuelle hæve sænkeborde uden strøm giver dig alle de fordele du får fra et motoriseret ét af slagsen, bare uden ledninger, betjeningspanel og motorer under bordpladen. Bordene kan hæves og sænkes så de matcher lige netop dine behov i løbet af arbejdsdagen, og sikrer dig dermed optimal komfort på arbejdspladsen.

Derudover er borde uden strøm oftest billigere og mere strømlinede i designet end de tilsvarende motoriserede modeller.

Se vores udvalg af manuelle hæve sænkeborde herunder:

ELJ Up & Down Zero

 elj up and down zero manuelt hæve sænkebord

Se ELJ Up & Down Zero Medium her.

Se ELJ Up & Down Zero Large her.

ELJ Up & Down Zewro er et manuelt hæve sænkebord uden strøm der justeres med håndkraft, ved brug af den foldbare krumtap der sidder placeret under bordets bordplade. Krumtappen sidder, når den ikke benyttes, diskret foldet ind under bordpladen, hvor den nærmest ikke kan ses når man sidder eller står ved bordet. Når du ønsker at justere højden på bordet, folder du krumtappen ud, og drejer på håndtaget i den retning du ønsker at justere. Håndtaget drejes let og ubesværet hvormed bordets højde justeres.

ELJ Up & Down Zero kan justeres i højdeintervallet 96-115 cm og kan fås i to overordnede størrelser: Medium og Large, samt i masser af andre størrelser herunder. Du kan desuden vælge farve på både understel og bordplade for at finde det helt rigtige design for dig og din arbejdsplads.

Modellen er 100% strømfri og giver dig derfor fuldstændig frihed når du skal finde en placering til bordet.

Greenline EP Lift

greenline ep lift hæve sænkebord uden strøm

Se Greenline EP Lift her.

Greenline EP Lift er et kompakt og fleksibelt hæve sænkebord der opereres helt uden strøm. Modsat de 100% manuelle skriveborde er bordene i Greenline serien udstyret med en gascylinder, der via to knapper under bordpladen benyttes til at justere højden på bordet - lidt ligesom når du justerer højden på en kontorstol. 

Greenline EP Lift er et moderne og smart bord, der er perfekt til hjemmekontoret eller den fleksible arbejdsplads. Bordet kommer med justerbar bordplade der kan flippes, så det har den rigtige hældning eller så bordet er lettere at gemme væk, når det ikke benyttes. Stellet er formet så du kan placere to udgaver helt op ad hinanden og dermed maksimere pladsen. Understellet er desuden udstyret med låsbare hjul

Greenline Lift Single

greenline ep lift single manuelt hæve sænkebord uden strøm

Se Greenline Lift Single her

Dette hæve sænkebord er en fast udgave af modellen nævnt foroven. Greenline Lift Single justeres ligeledes med en gascylinder så ingen strøm er behøvet for at justere højden. Lift Single kan fås i flere forskellige farver og størrelser. Understellet er udstyret med låsbare hjul, så du nemt kan omrokere på kontoret.

Greenline Lift Duo er en udvidet udgave er Single modellen, og er, som navnet antyder, med to bordplader i stedet for én. Modellen fungerer som to hæve sænkeborde i ét, så du kan maksimere pladsen på kontoret, men stadig have en professionel, stor arbejdsplads for dig og en kollega. Modellen justeres med samme gascylinder som de andre borde i Greenline serien.

greenline lift duo hæve sænkebord uden strøm

Se Greenline Lift Duo her.

Et hæve sænkebord med strøm giver dig ultimativ frihed når du skal indrette din arbejdsplads. Du kan finde modeller der matcher stort set ethvert behov, og så slipper du helt for at tænke på ledninger og stikkontakter når du skal finde et sted til dit nye kontormøbel.

Vores udvalg af borde uden strøm er kendetegnet af høj kvalitet, så du er garanteret alt hvad man måtte forvente af et klassisk hæve sænkebord, bare uden strøm.

Har du spørgsmål til vores udvalg, er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller chat, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig godt på vej.

manuelt hæve sænkebord uden strøm blog kontor-inventar.dk