professionelle kontormøbler til arbejdspladsen online

blog-professionelt-kontorinventar

Hos Kontor-inventar.dk sælger vi kontorinventar til både private og virksomheder. Særligt på de større arbejdspladser oplever vi et behov for professionelle kontormøbler, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten, og hvor møblerne er både flotte og funktionelle ud over det sædvanlige. Kontorinventar til den professionelle arbejdsplads kan være svært at finde, og i et udvalg der ofte bugner af muligheder - i nogle tilfælde endda lidt for mange muligheder - kan det være svært at finde de produkter der lever op til de skrappeste krav. I denne artikel giver vi derfor dig en introduktion til noget af det kontorinventar vi mener, lever op til den professionelle arbejdsplads og de krav der stilles til den. 

Her gennemgår vi emner som:

  • Hæve sænkebord
  • Ergonomisk kontorstol
  • Opbevaring
  • Akustik

... Der anses som nogle af de allervigtigste i denne sammenhæng.

 

Professionelt hæve sænkebord

Hæve sænkebordet er muligvis det vigtigste møbel, når vi snakker kontorinventar til den professionelle arbejdsplads. Hæve sænkebordet danner udgangspunktet for den enkelte medarbejders arbejdsindsats, og det er hér arbejdet planlægges, udføres og evalueres. Bordet, som er dér du og dine kollegaer finder jeres plads på daglig basis, er hamrende vigtigt for velværet og lysten til at gå på arbejde og yde en solid indsats.

Som arbejdsgiver eller ansat kan man derfor godt tillade sig at sætte høje krav til hæve sænkebordet. Her skal der ikke spares på materialerne, funktionaliteten og pladsen. I stedet for at du skal tilpasse dig bordets begrænsninger, handler det således i højere grad om at finde et bord der matcher dine behov og ønsker.

På den professionelle arbejdsplads vælges hæve sænkebordet fremfor f.eks. skrivebordet, da netop hæve sænke funktionen er vigtig på en professionel arbejdsplads. Med denne kan du og dine medarbejdere indtage skiftende positioner i løbet af arbejdsdagen, så både kroppen og sindet holdes i bevægelighed.

Når du skal vælge et hæve sænkebord er det i første omgang vigtigt at sigte efter en stærk producent af kontorinventar. Gå efter de mærker der over længere tid har bevist deres værd, og som bruges på andre, lignende arbejdspladser. Hos Kontor-inventar.dk har vi særligt god erfaring med producenter som Conset, Fti og ELJ, hvor vi kender produkterne og deres gode holdbarhed. Her er vi sikre på, at uanset hvilket bord du vælger, er du garanteret høj kvalitet og et professionelt setup.

Til den professionelle arbejdsplads skal du vælge et bord der matcher dine krav og ønsker. Lad vær med at nøjes med billigst eller mindste produkter, medmindre det er dem, du vurderer er bedst i din situation.

På hæve sænkebordet skal du særligt være opmærksom på bordpladens størrelse og form. Der er intet værre end at ende med en for lille bordplade, der ikke lever op til dine forventninger. Så hellere en lidt for stor, hvor du måske ikke får udnyttet den fulde kapacitet fra start. Husk også at lægge vægt på kvaliteten af stellet og motoren. Særligt løfte kapaciteten kan være vigtig på nogle arbejdspladser. Undersøg derfor hvor meget dit bord skal kunne løfte, og vælg et stel derefter. Med bordplade og stel på plads, bør du være godt på vej til at vælge et godt bord til dine behov. Herefter vil du i mange tilfælde have mulighed for selv at vælge farver på de enkelte komponenter, så også designet stemmer overens med arbejdspladsen.

⬇️ Se et udvalg af vores professionelle hæve sænkeborde ⬇️

Conset 501-23

Topmodel fra Conset. Stort hæve sænkebord med kraftigt stel. Kan klare tunge løfteopgaver, og sikrer brugeren fuld adgang til hele bordets overflade. Kan vælges i flere forskellige farvesammensætninger og med mange forskellige bordplader.

Conset 501-11

Elegant hæve sænkebord fra Conset. Med stærkt hæve sænkestel og et flot design. Bordet kan fås med mange forskellige bordplader, f.eks. højrevendte, venstrevendte eller med centerbue.

conset 501-11 hæve sænkebord

ELJ Up & Down Two - Medium

Simpelt men lækkert hæve sænkebord fra svenske ELJ. Up & Down modellen er lavet i bæredygtige materialer, og sikrer brugeren optimal funktionalitet. Kan vælges i masser af forskellige farver og størrelser.

elj up & down hæve sænkebord sort

 

Ergonomisk kontorstol af høj kvalitet

Lige efter bordet, følger en god ergonomisk kontorstol i rækken af det vigtigste kontorinventar til den professionelle arbejdsplads. Når du ikke er til møder eller indtager en stående position ved dit hæve sænkebord, er det kontorstolen du sidder i. 

En ergonomisk kontorstol er formet efter brugerens krop, så den støtter dér hvor det er behøvet. Man kan derfor sidde i stolen i lang tid ad gangen uden problemer, og uden at skade kroppen på længere sigt. På en professionel kontorstol må man ikke gå ned på kvaliteten. Stolen bliver i længden udsat for masser af slid, ryk og belastning, og mister hurtigt sine funktioner, hvis ikke kvaliteten er god.

Derfor er kontorstolen ikke et sted man nødvendigvis skal spare, når man vælger kontorinventar til den professionelle arbejdsplads.

Af ting du bør være opmærksom på er stolens ryg, slidstyrken af stolens stof, samt de materialer der er benyttet i konstruktionen.

For det første skal du vælge en ryg der matcher din højde og dine behov. En for lav ryg kan give smerte i både ryg og lænd, og skaber irritation i arbejdsdagen. Mange stole kan fås med flere forskellige ryghøjder, og derfor skal du være særligt opmærksom i denne sammenhæng. Desuden kan ryggens materiale have stor betydning for din komfort, når du sidder i stolen. Normalt kan man vælge mellem en solid og en åndbar ryg. En åndbar ryg er i tyndt materiale og giver, som navnet antyder, luft til ryggen på de varme dage. Dette er en populær løsning, hvis der kan blive varmt på kontoret. Materialet vil oftest være en form for mesh, der både er behagelig at sidde i og sikrer god åndbarhed. Den solide ryg giver en smule mere støtte, og kan derfor være et bedre valg, hvis man søger den maksimale komfort.

Derudover har kontorstolens stof, og slidstyrken deraf, stor betydning for stolens holdbarhed. Man måler stoffets slidstyrke i Martindale, der beskriver hvor tæt stoffet er sammensat. Som udgangspunkt bør du vælge en kontorstol med minimum 100.000 Martindale i slidstyrke. Stolen udsættes for masser af slid over årene, og stoffets konstruktion har stor betydning for hvor behagelig og flot stolen er efter flere års brug.

Husk også at læg vægt på de resterende materialer i kontorstolen. Til den professionelle og krævende arbejdsplads, kan det f.eks. være en idé at sigte efter modeller hvor stolen er af metal i stedet for plads. Udover at give stolen et lækkert look og 'feel', sikrer det god holdbarhed på længere sigt.

⬇️ Se et udvalg af vores ergonomiske kontorstole ⬇️

Canadian Ergo 4 Kontorstol

Topmodellen fra danske Fti. Stolen er med slidstærkt stof og i lækre materialer. Ser både godt ud, og sikrer brugeren den optimale komfort på arbejdspladsen.

canadian ergo 4 kontorstol

Canadian Ergo Comfort Air Kontorstol

En del af den populære Canadian Ergo-serie fra Fti. Stolen er kendetegnet af en åndbar ryg i mesh-materiale, der sikrer optimal komfort på de varme dage.

canadian ergo comfort air

 

Gode opbevaringsmuligheder på arbejdspladsen

Opbevaringsmuligheder er i mange tilfælde et undervurderet element når der skal vælges kontorinventar til den professionelle arbejdsplads. Heldigvis er der masser af muligheder til diskrete muligheder, der ikke behøver optage alt for meget plads, og som giver gode muligheder for opbevaring af redskaber, papir og læsestof. 

Mange benytter de fleksible skuffekassetter, der kan rykkes rundt som det behøves. Skuffekassetter er på hjul, og fylder sjældent særligt meget. De kan derfor næsten altid opbevares under bordpladen, og hvis de fylder for meget, rykkes de bare væk igen. Skuffekassetterne kan få i masser af forskellige størrelser og indretninger, og endda også med lås på, hvis du vil opbevare personlige sager deri.

Derudover kan som del af det det professionelle kontorinventar, være en idé at vælge nogle skabe og reoler der både komplimenterer arbejdspladsen og den enkelte arbejdsstation. 

Hverken skabe, reoler eller skuffekassetter behøver at være af særlig høj kvalitet. Hvis din arbejdsplads skal udstråle professionalisme handler det nok i højere grad om at vælge møbler der ser flot ud. Om reolen er af træ eller spån har således nok ikke den store indflydelse. Her skal du bare vælge de møbler du synes ser flotte ud, og som matcher dine behov for opbevaring på arbejdspladsen.

⬇️ Se vores udvalg af opbevaring til kontoret ⬇️

opbevaring til kontoret

 

Akustik til din arbejdsstation

Akustik er faktisk et problem på mange arbejdspladser. Med mange mennesker samlet i et fælles kontor, går snakken ofte højt og det kan nogle gange være svært at koncentrere sig i larmen. I sortiment af professionelt kontorinventar finde man dog heldigvis en række smarte, akustiske løsninger. 

På de fleste borde vil du have mulighed for at montere akustiske afskærmning, så man på de enkelte arbejdsstationer kan få en smule mere privatliv. Afskærmningen kan normalt sættes for enden af bordpladen, og giver meget mere ro end man umiddelbart skulle tro. Du vil ofte kunne vælge mellem flere forskellige størrelser og farver, så du kan finde et produkt der matcher lige netop din smag og dine behov.

Du kan også overveje såkaldte skærmvægge, der fungerer som vægge der bliver opstillet på gulvet. Disse kan ofte flyttes rundt på hjul og er derfor super fleksible. Vælg et design og en størrelser der matcher miljøet og behovet. Her vil der sjældent være den store forskel mellem den ene og den anden model i kvalitet, og du kan derfor vælge frit blandt de  udbudte modeller. 

⬇️ Se vores udvalg af akustikløsninger ⬇️

akustik til kontoret

 

Professionelt kontorinventar til stærke priser

Kontor-inventar.dk finder du kontormøbler i alle prislejer. Her er både sættet til hjemmekontoret, der ikke behøver koste det store, og kun benyttes fra tid til anden, og det professionelle kontorsæt med møbler af højeste kvalitet, hvor der hverken er sparet på materialer, design eller komfort. Professionelle kontormøbler er ikke altid billige, men sikrer brugeren den bedst mulige oplevelse. Arbejdspladsen er ét af de steder man bruger mest tid i sin hverdag, og derfor er der ingen grund til at spare på hverken bord, stol og tilbehør.

Hos Kontor-inventar.dk finder du er stærkt udvalg af professionelt kontorinventar. Her på siden finder du vores samlede udvalg af hæve sænkeborde, ergonomisk kontorstole og tilbehør til kontoret. Har du brug for hjælp til at finde de helt rette produkter, er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller chat.