køb billige kontormøbler online hos Kontor-inventar.dk
køb billige kontormøbler hos Kontor-inventar.dk

 

Køb dine kontormøbler hos Kontor-inventar.dk

Hos Kontor-inventar.dk sælger vi billige kontormøbler direkte fra forhandler til dig. Med andre ord er et stort lager sparet væk, så du er sikret de lavest mulige priser på alle vores produkter, uanset om du har kig på et hæve sænkebord, en skuffekassette eller en akustisk afskærmning til bordkanten. Vi har samlet de bedste produkter fra forhandlere fra Danmark og Sverige, så du er garanteret høj kvalitet og lang holdbarhed uanset hvordan din ordre ender med at tage sig ud. I denne artikel giver vi dig et kort overblik over en række af de elementer, der er med til at gøre Kontor-inventar.dk til det rette sted at handle kontormøbler, uanset om du handler privat eller som virksomhed.


Stærke priser

Billige kontormøbler kan stadig være af høj kvalitet. Vi har valgt at spare det store lager væk for i stedet at kunne tilbyde højkvalitets møbler til kontoret til de bedst mulige priser. Uden et lager har vi skåret et led af vores forsyningskæde. De udgifter der er sparet i den sammenhæng smitter direkte af på de priser vi kan tilbyde vores kunder. Derfor vil du altid finde stærke priser på kontormøbler her på siden.


Vi er altid opmærksomme på priserne på lignende produkter rundt omkring i landet, og sørger for at tilpasse løbende, så du altid er garanteret de bedst mulige priser, uanset hvilke produkter du har kig på.


…På de bedste kontormøbler

Vi har taget et valg om kun at sælge kontormøbler af højeste kvalitet. Vores nuværende sortiment er fyldt med holdbare og funktionelle produkter fra primært danske og svenske producenter. Vores sortiment er nøje udvalgt så du slipper for at bekymre dig om kvaliteten af de produkter du vælger, når du skal indrette arbejdspladsen eller hjemmekontoret.

Størstedelen af produkterne her på siden stammer fra den populære danske producent Conset, der har base i Jylland. Med produkter fra Conset er du garanteret kontormøbler der både er flotte at se på, nemme at bruge og som er kendetegnet af materialer der kan bruges i årevis. Conset gør sig særligt i hæve sænkeborde, som kan findes i stort set et uendeligt antal udgaver og størrelser til at matche lige netop dine behov. Kvaliteten af konsekvent høj, og særligt over de senere år er produkterne også blevet produceret med et øget fokus på bæredygtighed og genbrug. Et godt eksempel er bordpladerne der i dag alle er lavet af spån, som er let at genbruge, og på samme måde ligeledes højst sandsynligt har været del af et andet møbel i et tidligere liv. Med kontormøbler fra Conset er du sikret den højest mulige kvalitet og super holdbarhed.

Det resterende sortiment består af nøje udvalgte produkter fra henholdsvis danske Fti (også kendt som Inventarland) og svenske ELJ, der begge leverer højkvalitets møbler til alle slags kontormøbler.


Fri fragt på alle ordrer

Udover at tilbyde de bedst mulige priser på produkterne i vores sortiment, tilbyder vi fri fragt på alle ordrer. Fragten er altså gratis uanset om du køber ét eller ti produkter. Den gratis fragt er et resultat af det lager vi har sparet væk og er ét af de områder hvor vi skiller os en smule ud fra de resterende muligheder på markedet, når danskerne skal handle kontormøbler. 


Effektiv levering til din hoveddør

Leveringen er gratis på alle ordrer. Det har vi vist dækket. Alle ordrer bliver leveret direkte fra forhandleren til din hoveddør, og på lagervarer vil du modtage dine varer få dage senere.

Når vi modtager en ordre, kontakter vi som det første den pågældende forhandler og videregiver din bestilling. Kort derefter modtager vi en leveringsdato, som vi videregiver til dig, så du har mulighed for at tilrettelægge din hverdag til at modtage varerne.

Leveringen kan variere en del fra forhandler til forhandlere og produkt til produkt. Hvis du (f.eks. som privatkunde) er specifik omkring modtagelsen af din ordre, kan du med fordel kontakte os inden du bestiller, for at få en melding på levering af konkrete produkter. Vi vender hurtigt tilbage og kan næsten altid give en specifik dato for levering. Du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller chat hvis du vil høre mere om levering af produkter.

Alle produkter leveres med fragtmand til din hoveddør. Hvis du bor i lejlighed skal du dog være opmærksom på at bestillingen leveres til kantsten. 


Solid kundeservice

Vi lægger enorm vægt på at yde den bedst mulige kundeservice i alle situationer. Uanset om du har kig på et nyt skrivebord, har brug for hjælp til at samle dit indkøb, eller gerne vil reklamere, sidder vi klar til at assistere og sikre dig den bedst mulige løsning.

Vores virksomhed er én af de mindre på markedet for kontormøbler, og det kan vi egentlig rigtig godt lide. Vi har nemlig tid til at yde vores bedste service til hver eneste kunde og henvendelse, og dermed sørge for at du altid får den hjælp du har brug for til lige netop din situation.

Vi kan kontaktes både på mail, telefon og chat, og svarer lige så hurtigt det overhovedet er muligt.


Nem bestilling

Det skal være nemt at købe billige kontormøbler af høj kvalitet, uanset om du handler som virksomhed eller privat. Vi lægger et kæmpe arbejde i at gøre det simpelt at bruge vores hjemmeside til at finde og købe de kontormøbler du har brug for, uanset hvad du har brug for.

Processen fra første besøg til valg af produkt og placering af ordre er nøje udformet med hjælp fra vores besøgende.

Har du gode idéer til hvordan vi kan forbedre handleoplevelsen på Kontor-inventar.dk hører vi meget gerne fra dig!


Køb dine kontormøbler hos Kontor-inventar.dk

Vi håber du nyder dit ‘ophold’ på vores hjemmeside, og får fundet lige det du har brug for til din arbejdsplads. Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige produkter, om du har brug for et hæve sænkebord, en kontorstol eller noget helt tredje.


God fornøjelse!