Velkommen til Kontor-inventar.dk. Billige kontormøbler - direkte fra forhandler til dig!

Vores fokus ligger på dig og dine behov, og vi stræber efter altid at yde den bedste service, så du føler dig i gode hænder både før, under og efter købet. Vores mission er at sælge moderne produkter til et moderne kontormiljø, ukompliceret og med god service.

Vores sortiment består af produkter fra en række af landets største leverandører. Hos Kontor-inventar.dk er du derfor sikret både den højeste kvalitet og til nogle af markedets stærkeste priser. Vi har sparet det store lager væk og formidler i stedet kontakten direkte mellem leverandør og slutbruger, og det er netop derfor kan vi tilbyde nogle af landets bedste priser på kontormøbler. Gennem erfaring fra branchen og en række stærke forhold til landets leverandører, tilbyder vi dig som kunde den bedste service, stærke priser, og gratis fragt på alle ordrer.

Med vores webshop er det hensigten at gøre det trygt og simpelt at købe billige kontormøbler af den bedste slags. Vi lægger stor vægt på overskuelighed, og at vores side er nem at navigere. Finder du ikke det du lige søger, sidder vi altid klar på mail, telefon og chat til at besvare alle dine spørgsmål.

Velkommen til Kontor-inventar.dk... Vi håber du nyder dit besøg!

Hvem står bag Kontor-inventar.dk?

 Magnus helverskov christiansen kontor-inventar.dk

Magnus Helverskov Christiansen
‘Hej, mit navn er Magnus og jeg startede Kontor-inventar.dk i begyndelsen af 2020. Jeg havde på det tidspunkt, gennem en årrække i branchen, tilegnet mig den erfaring jeg følte jeg havde brug for, for at kunne starte mit eget projekt. Kontor-inventar.dk blev navnet på virksomheden, og fra starten har det været hensigten at tilbyde billige, moderne kontormøbler på simpel vis. Målet er at give vores kunder en god oplevelse, og alt vi foretager os med Kontor-inventar.dk bærer præg deraf. Velkommen til!’

 

kontor-inventar-dk-mads-gram

Mads Gram
‘Hej, jeg hedder Mads og jeg blev en del af Kontor-inventar.dk i sommeren 2020. Jeg er kæmpe fan af alt indenfor salg og markedsføring, og har gennem uddannelse og praktisk erfaring opbygget et solidt sæt færdigheder i den sammenhæng. For mig er det vigtigt altid at have kunden i fokus, og jeg sætter en ære i at give dig den bedst mulige oplevelse, hver gang du besøger vores forretning. Magnus og jeg er her for at gøre det nemt for dig at handle de kontormøbler du har brug for, ukompliceret og til overkommelige priser gennem godt, gammeldags købmandskab’

Vores CSR-profil 

https://webshop-maerket.dk/profil/kontor-inventar.html  Dansk ejet webshop